Geschiedenis

In 2011 in Winschoten begonnen als LANGE DAME en in 2015 een filiaal in de stad Groningen.
Zondag 19 november 2017 moest LANGE DAME helaas haar deuren sluiten vanwege rook- en waterschade veroorzaakt door een brand in een van de bovenverdiepingen. 
 
Het is voor lange mensen erg moeilijk om passende kleding te vinden. Met zelf een lengte van 1.92 erkent Diana Smith, de eigenaresse dit probleem als geen ander. Als ervaringsdeskundige heeft ze lange vrouwen vanaf 2011 van de laatste mode voorzien.
Door de brand heeft de eigenaresse nu eerder haar dromen kunnen verwezenlijken, nl. een totaal concept aanbieden voor lange mensen. Woensdag 14 maart 2018 zal zij haar deuren openen aan de Carolieweg 23 te Groningen en zal ze nu ook lange mannen van de laatste mode kunnen voorzien. Tevens zullen er vanaf herfst 2018 ook schoenen in grote maten voor zowel vrouwen als mannen te koop zijn bij LOOKS FOR TALL.
LOOKS FOR TALL selecteert kleding kritisch op geschiktheid voor haar klanten. Ook laten ze kleding ontwerpen en maken. Kwaliteit is een van haar belangrijkste inkoopcriteria.

 

Broeken, bovenkleding, jurken, jassen op lengte

Bij LANGE DAME in Winschoten én LOOKS FOR TALL in de stad Groningen zul je broeken aantreffen in de lengtematen 36, 38 en 40 én bovenkleding die passend is voor lange mensen (tops, blouses, shirts, colberts en lange jassen). Dit betekent dat de taille op de juiste plek zitten en de mouwen lang genoeg zijn. De confectie is geheel aangepast aan de lichaamsbouw van lange mensen.
 
Voor alle leeftijden en diverse stijlen en merken!
 
Laat je verrassen en kom gewoon gezellig langs. De koffie en thee staat klaar.
  
Graag tot ziens bij LOOKS FOR TALL.
 
Merken dames: Mac, LTB, Stark, Ascari, CMK, Cross, Mavi, Brigg, Fuchs Schmitt, Yest, Wonderjeans, Lange Dame.
Merken heren: Mavi, Brigg, Kitaro, Venti, .....
 
....en diverse andere merken....
Kom gezellig vrijblijvend kijken, voelen en passen.