Geschiedenis

In 2011 in Winschoten begonnen als LANGE DAME en in 2015 gestart met een 2de filiaal in de stad Groningen. Door een brand in november 2017 boven het filiaal in Groningen is de hele collectie en inventaris verloren gegaan en moesten de deuren in Groningen gedwongen dicht.
Echter Diana Smith, de eigenaresse, is niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegendeel, ze heeft haar droom, een totaalconcept voor mode voor lange vrouwen én mannen, eerder dan gepland kunnen verwezelijken!
Op 14 maart 2018 heeft Diana de deuren geopend van een nieuw en groter pand in de stad Groningen, namelijk aan de Carolieweg 23. De naam LANGE DAME is veranderd in LOOKS FOR TALL, aangezien nu ook - naast de kleding voor lange vrouwen - kleding voor lange mannen tot het assortiment is gaan horen. Evenals schoenen in grote maten, t/m maat 46 voor vrouwen en t/m maat 52 voor mannen.
LOOKS FOR TALL selecteert kleding kritisch op geschiktheid voor haar klanten. Ook wordt er kleding ontworpen en gemaakt onder eigen vlag om nog beter aan de wensen van lange mensen te voldoen. Kwaliteit is een van de belangrijkste inkoopcriteria.
Diana weet uit ervaring, met zelf een lengte van 1,92 m., hoe moeilijk het is voor lange mensen om passende en leuke kleding te vinden. Daaruit is LANGE DAME en later dus LOOKS FOR TALL geboren.

 

Broeken, bovenkleding, jurken, jassen op lengte

Bij LOOKS FOR TALL in de stad Groningen zul je broeken aantreffen in de lengtematen 36 en 38 én bovenkleding die passend is voor lange mensen (tops, blouses, shirts, colberts en lange jassen, overhemden). Dit betekent dat de taille op de juiste plek zit en de mouwen lang genoeg zijn. De confectie is geheel aangepast aan de lichaamsbouw van lange mensen.
 
Voor alle leeftijden en diverse stijlen en merken!
 
Laat je verrassen en kom gewoon gezellig langs. De koffie en thee staat klaar.
  
Graag tot ziens bij LOOKS FOR TALL of kijk in onze webshop!
 
Merken dames:
O.a. Mac, LTB, Stark, Ascari, CMK, Cross, Mavi, Brigg, Fuchs Schmitt, Yest, Wonderjeans, Lange Dame.
Merken heren:
O.a. MAC, LTB, Mavi, Cross, Camel, Brigg, Kitaro, Venti, Casa Moda, North 56.