Levering/Retourzending


Levering 


LOOKS FOR TALL behandelt alle orders op volgorde van binnenkomst. Zodra je betaling bij ons binnen is wordt je bestelling met de grootste zorg verpakt en per Post.nl naar je verzonden. 

 

Je betaalt binnen Nederland € 5,95 of € 6,95 aan portokosten.


Ben je niet thuis op tijdstip van leveren, dan probeert de postbode het pakje bij de buren af te geven. De postbode licht je middels een briefje hierover in. Lukt dat niet, dan wordt het pakje nog een keer bezorgd. Mocht je bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, dan laat de postbode een kennisgeving achter met de melding op welk postkantoor het pakje af te halen is. 

 

LOOKS FOR TALL is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van verstuurde pakketten. 


Retourzending 

Heb je een artikel gekocht dat je niet wenst te houden, dan kun je dit retourneren binnen 7 dagen na verzenddatum. Het poststempel is bepalend. Maak hierbij gebruik van het retourformulier die je kunt downloaden 

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant (LOOKS FOR TALL) accepteert geen ongefrankeerde zendingen). Let op: een retourpakket blijft je verantwoordelijkheid tot het ons heeft bereikt. Retourneer bij voorkeur Post.nl. Vraag daarbij om een pakketzegel, zodat de verzendstatus is te traceren via www.trackentrace.nl. 


Wil je een artikel omruilen voor een andere maat, dan sturen wij je het nieuwe artikel binnen Nederland graag kosteloos toe. Je kunt een artikel één keer portovrij omruilen voor een andere maat; mocht je nog een keer willen omruilen (3e levering) dan worden er opnieuw portokosten in rekening gebracht. De kosten van het retour zenden zijn altijd voor rekening van de klant (LOOKS FOR TALL accepteert geen ongefrankeerde zendingen en te weinig gefrankeerde retouren worden in rekening gebracht). 

Wij willen de portokosten buiten Nederland ook zo laag mogelijk te houden; wil je als buitenlandse klant graag een andere maat (omruiling), dan zijn de portokosten echter voor jezelf dit i.v.m. de lage portokosten.

LET OP: bij afgeprijsde artikelen kunnen de artikelen niet portovrij worden omgeruild.

Retouren worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongedragen en onbeschadigd wordt aangeboden, voorzien van aangehechte prijskaart en labels. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht. 

Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling binnen 3 werkdagen plaatsvinden op het door jou aangegeven rekeningnummer. 

 

Let op: 

Afgeprijsde artikelen die via de webwinkel zijn besteld kunnen worden omgeruild of teruggezonden.

Niet goed geld terug!